domingo, 25 de abril de 2010

La fi d'una gran experiència


Finalment, el CMUN ha acabat deixant enrere 4 dies de feina, mesos de preparació i una quantitat considerable de noves amistats repartides per tot el món. Per tant, ens envaeix una mica la melangia d'haver de dir adéu a aquesta experiència inoblidable que ha estat el 5è CMUN, que malgrat l'amenaça primera de l'impronunciable volcà islandés ha estat un èxit rotund.

El Xavi i el Dani, intentant sumar vots in extremis

El Pedro i el Xavi, malgrat tot semblava indicar que no podrien veure els seus objectius acomplerts, finalment van aconseguir allò que volien: que no es pugués aprobar cap resolució. La mateixa chair, d'origen ucraïnés, ha lloat la seva actuació, sobretot destacant que el Pedro feia un paper més agressiu (que li tocava) i va descriure el Xavi com "the cute half of Pakistan". Interessant apreciació d'una chair fantàsica malgrat la seva joventut. També en aquest comitè, la Carlota i  el Dani van haver de veure -ja que no es va aprobar cap text- fracassar la seva resolució, si bé van estar batallant fins a l'últim moment i pràcticament de la forma més activa que es va poder veure en tot el comitè.


La Carla i la Sara, amb companys de comitè

La Carla i la Sara van triomfar en les sevs intencions, i el document que proposaven va acabar essent aprobat per aplastant unanimitat. Durant totes les session van dur la veu cantant, i van ser anomenades la 2ª millor delegació del Human Rights Committee, així com alabades per la seva chair, una italiana preocupada per empatitzar amb els seus delegats a qui agraïm la feina feta.


La Erika, fent un speech

L'Erika i l'Hèctor també van aconseguir allò que volien, i de fet van fer aprobar fins a 3 resolucions, textos que ells havien promogut i que el seu país recolzava. Literalment, el seu chair -Guillermo- va afirmar que van ser la millor delegació de l'Aliança de Civilitzacions, i va aplaudir el bon repartiment de la feina (l'Hèctor feia normalment els speeches, la Erika negociava).


El Bloc Comunista, triomfador a la UNESCO

Finalment, la parella formada per la Sandra i la Laura va ser la que més èxit va tenir. No només van imposar als Estats Units, França i als aliats occidentals una Resolució impulsada per Cuba, Iran, Singapur i Coreal del Nord, sinó que a més a més van rebre premis a les millors delegades als "funny awards" del seu comitè. Val a dir, també, que aquest comitè (UNESCO) va votar de forma popular el Gerard, faculty advisor, com a "delegat més sexy", malgrat no ser delegat. Les dues chairs, fantàstiques, van establir una gran amistat amb les nostres delegades.

Òbviament, després de la sessió de tancament al Parlament, la nit es va presentar animada i vam gaudir del sopar que ANUE ens va oferir al restaurant "La Fontana de l'Eixample", amb festa inclosa. GRÀCIES A TOTS ELS QUE HAN FET POSSIBLE L'EXPERIÈNCIA!

4 comentarios:

  1. Felicitats a tot l'equip d'UNANIMUN! M'alegro que us ho hagueu passat tan bé! Una abraçada a tothom.

    Joanma

    ResponderEliminar
  2. Jolin, quins bons resultats!!!!!!

    Ja sabiem que els nostres delegats són sempre, a més a més de bons delegats, un exemple d'elegància, saber estar, glam i sensualitat!!!
    Gerry for Pres!!!

    Petons

    ResponderEliminar
  3. moltissimes felicitats nois!

    m'encanta llegir tot això i veure que l'experiència ha estat tant profitosa!

    ResponderEliminar
  4. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar