viernes, 16 de abril de 2010

Erica Cazorla, last delegate!



Nom i Cognoms
Erica Cazorla Tarrida
Any de naixement
1991

Carrera en curs / Any
1r de Ciències Polítiques i Gestió Pública

País i Comitè que representes al CMUN aquest any
Pakistan a l'Aliança de Civilitzacions

Com et defineixes?
Sóc una persona extrovertida, irònica, inconformista, amant de la lectura i els viatges improvisats que té la mania de posar-se com objectiu les coses que la gent li diu que són impossibles.

Què suposa participar al CMUN per tu?
Una experiència nova, l'oportunitat de coneixer gent i aprendre molt.

Què esperes de l'experiència al CMUN?
Ja que no he participat mai en cap MUN no sé ben bé quines haurien de ser les meves expectatives, així que espero passar-ho bé i voler tornar l'any que ve.

Quina valoració fas de les labors de les Nacions Unides?
Jo crec que sempre s'ha de valorar positivament una organització que tingui com a propòsit principal el manteniment de la pau, encara que està clar que mentre hi hagi una absència de voluntat per part d'alguns dels estats membres serà complicat assolir els objectius desitjtats.

Un missatge, relacionat amb el CMUN, que vulguis enviar als visitants del blog.
Jo animaria a tothom a participar perque, encara que aquest any participi per primera vegada, crec que la oportunitat de viure una experiència com aquesta no es pot desaprofitar.

1 comentario:

  1. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar