jueves, 8 de abril de 2010

Parlem-ne "Estudiar i viure en un centre d'excel·lència"


Aquest dimecres dia 7 d'abril, tot just tornant de les vacances de Setmana Santa, UNANIMUN ha realitzat el Parlem-ne "Estudiar i viure en un centre d'excel·lència", conduït pels dos socis i ex-alumnes Joan Manuel Lanfranco i Àlvar Closas. El Joan Manuel està estudiant un Màster sobre Política al Col·legi d'Europa, mentre l'Àlvar està efectuant un Doctorat sobre Política i Aigua a Oxford.


Tant l'Àlvar com el Joan Manuel ens van parlar de les seves experiències ja des de la seva estada a la Universitat Autònoma, i no només de la carrera que van cursar (en els dos casos, Ciències Polítiques), sinó també sobre conferències, seminaris, cursos d'estiu i els centenars d'oportunitats que tots els estudiants tenim de formar-nos. Més endavant, van parlar de com és la seva vida a les universitats on cursen estudis de postgrau i doctorat, i els dos van subratllar que cal "treballar dur" i "no perdre mai la força".


Un altre aspecte molt interessant que van presentar va ser el de les beques. Ambdós van repassar totes les beques que havien rebut fins al moment, van explicar la "duresa" del procés d'application per a aconseguir-les, i van oferir un llistat de convocatòries interessants per a tots aquells estudiants que els interessi cursar, en un futur, estudis fora de l'estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario