jueves, 15 de abril de 2010

Laura Secorun!!



Nom i Cognoms
Laura Secorún Palet

Carrera en curs / Any
4rt de Ciències Polítiques i de l'Administració

País i Comitè que representes al CMUN aquest any
Cuba a l’UNESCO.

Com et defineixes?
Com una persona a qui se li dóna bastant malament definir-se, però diguem que sóc molt curiosa (especialment pel que fa al que passa més enllà de les nostres fronteres) i quasi físicament incapaç d’estar incativa. (Nota del Secretari: dono fe).

Què suposa participar al CMUN per tu?
Una oportunitat per viure les relacions internacionals, en tots els sentits. No només desde un punt de vista acadèmic - la comprensió del funcionament de l’ONU i l’estudi d’un pais i un tema en profunditat- sinó també a través de l’oportunitat de conèixer estudiants de tot el món que compartiexen el nostre interès per les relacions internacionals.

Què esperes de l'experiència al CMUN?
Aprendre, Compartir, Passar-m’ho bé i aconseguir que Cuba fagi trontollar l’UNESCO!

Quina valoració fas de les labors de les Nacions Unides?
La tasca de l’ONU està limitada per la seva estructura sobreburocratitzada i la falta de voluntat política. Però malgrat això, el seu objectiu i la major part de la seva feina són lloables i val la pena treballar perquè aquest instrument únic pugui servir correctament el seu propòsit.

Un missatge, relacionat amb el CMUN, que vulguis enviar als visitants del blog.
“Sueña y serás libre de espíritu, Lucha y serás libre de vida” Ernesto Che Guevara
VIVA CUBA LIBRE!

1 comentario:

  1. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar