viernes, 23 de abril de 2010

Primer dia de sessions: comença la feina!


Ahir dijous, van tenir lloc les primeres sessions del Catalonia Model United Nations, després d'un vespre de presentacions i intercanvi de contactes amb delegacions forànies. Així doncs, ben puntuals ens vam trobar a les 8.30h a la parada de ferrocarrils d'Avinguda Tibidabo i vam fer via cap a l'edifici que acull l'esdeveniment: el Caixa Fòrum.

El Pedro, el Xavi (Pakistan) i el Dani (Índia) al Comitè de Desarmament


La Carla i la Sara, delegades de Cuba al Human Rights Committee

Val a dir que, fins i tot essent el primer dia, les coses van anar sobre rodes. La Carla i la Sara van liderar des del primer moment el seu comitè (Human Rights) com a Cuba, impulsant un working paper que servirà de base, ben segur, per a una futura resolució; a més a més el seu sistema d'aliances ha anat funcionant. El Pedro i el Xavi, Pakistan, que en un primer moment tenien la cassola pel mànec, van patir un canvi d'opinió en les seves aliances i va sembla que, potser, podrien acabar sense tenir un paper principal, malgrat ser tal vegada la delegació més activa del Disarmament Committee. També en aquest comitè, la Carlota i el Dani (Índia) han anat jugant un paper creixent, de tal manera que han esdevingut sponsors del principal working paper del seu comitè; caldrà mantenir-se a l'espera dels successos. L'Hèctor i la Erika des del principi han dut les negociacions a l'Aliança de Civilitzacions, essent Pakisan, si bé el paper que estaven negociant va girar massa cap a posicions molt concretes i de moment no saben si acabaran donant-hi suport. Finalment, la Laura i la Sandra són l'ull dret de la chairman del seu comitè, la UNESCO, i el seu país (Cuba) porta la veu cantant, essent fins i tot citats per la seva chairman en una entrevista al diari oficial del CMUN.

La Sara el Xavi i el Dani, compartint uns somriures després de les sessions

Després d'un dia sencer als comitès, força dur per un primer dia, l'ANUE (Associació de Nacions Unides a Espanya) ens va organitzar un social event a un pub irlandés de la Plaça Urquinaona. Allà, la Laura i el Gerard, en un grup, i el Pedro, el Dani i la Sara, en un altre, van intentar batre's en un UN QUIZ, que tan mateix va guanyar un altre grup amb el mateix nom del volcà islandés que ha dificultat l'activitat plena del CMUN. Allà vam poder conéixer més en profunditat les delegacions estrangeres així com relaxar-nos després d'una jornada prou completa.

2 comentarios:

  1. Ostres!!!!!

    Quin bon inici!!!! Què xulooo... estic molt orgullosa!!! Pinteu tots molt bé... i què guapos i guapes!!!

    Amunt, UNANIMUNEROSSSS (i no unanimuneros però ja de la familia!!!)

    ResponderEliminar
  2. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar