sábado, 24 de abril de 2010

Segon dia de sessions: èxits endavant!


Sant Jordi arriba al CMUN!! El primer que vam trobar en arribar al CosmoCaixa va ser l'oferiment, sempre gentil, d'una rosa per part dels organitzadors als delegats, observadors, advisors i reporters; una manera elegant, catalana i divertida de començar el dia, atès que ben aviat vam poder veure delegades amb la flor al cabell que semblaven més andaluses que no pas Nord-Coreanes, per exemple.
Sembla ser que als delegats de Pakistan al Comitè de Desarmament, el Pedro i el Xavi, les coses se'ls han girat de cara, després d'un primer dia al final del qual va semblar que el seu paper es reduiria. El Pedro fins i tot va moderar un debat al voltant d'una esmena que ell i el Xavi havien presentat a una Draft Resolution


El Pedro i el Xavi, al seu comitè

A la UNESCO, sembla que les nostres delegades Sandra i Laura se'n surten prou bé. Encara que sembli impossible, la seva posició s'ha anat imposant sobre un consens occidental impossible, atès que països com Estats Units, el Regne Unit o França no han estat capaços de fer valdre el seu pes, i Rússia i Xina estan claramnt amb les nostres cubanitas.
Per altra banda, l'Hèctor i la Erika han seguit fent valdre la opinió de Pakistan a l'Aliança de Civilitzacions, intentant aunar el consens de diferents països sensibles a la immigració, i intentant a la vegada donar un gir al Paper dels seus aliats per fer-lo més general que no pas específic.


La Carla i la Sara, en plena negociació

Per la seva banda, la Carla i la Sara sembla ser que estan aconseguint fer valdre la seva Draft Resolution i si tenen tots els suports que esperen tenir, ben aviat tindran el seu document com a triunfan al comitè. Podem ben dir que són la delegació més participativa i consensual del Human Rights.
Finalment, la Carlota i el Dani, Índia al Comitè de Desarmament, han decidit començar una política de boicot a Pakistan (representat pel Xavi i el Pedro) intentant fer valdre el seu pes per separat al del seu país veí. El que no queda clar és: qui portarà la veu cantant, el bloc que vol recolzar Índia, o l'intent de bloquejar de Pakistan?

A més a més, vam comptar amb la presència del professor Juan Pablo Soriano, que de les 11.30 fins les 15.30 va passar pels comitès i va assessorar els nostres delegats.

2 comentarios:

  1. De debó, és una passada el que esteu aconseguint...
    I, des d'aqui, GRACIAS JUAN PABLO, por fín tenemos un profesor que realmente nos apoya en directo!!!!!!!

    Enhorabona nois, només puc dir... d'aqui al WMUN'11!!!!!!!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar