jueves, 22 de abril de 2010

El CMUN comença! Vespre de presentació


L'aventura anomenada Catalonia Model United Nations ha començat!! Ahir, dimecres, els delegats de la UAB-UNANIMUN varen assistir a l'acte de presentació que va tenir lloc a l'Ajuntament de Barcelona, més concretament al Saló de Cent. Durant l'acte, van parlar diverses personalitats, des de la representant de l'alcalde, que no havia pogut assistir, fins al president de l'Associació de Nacions Unides a Espanya, o els mateixos Chairs, que des d'avui mateix condueixen les diferents sessions que tenen lloc al CMUN.

    Els ponents, durant la presentació                                 Els delegats, durant els canapés a l'Ajuntament


Durant la sessió de presentació, els diferents ponents van exposar els valors que perseguia aquest Model de Nacions Unides, esperant de nosaltres que sabéssim dur a les esquenes els valors de la responsabilitat, la solidaritat entre pobles i la humanitat que se'ns suposa. Es van recordar paraules afectuoses i íntimes de Kofi Annan, anterior Secretari General de les Nacions Unides, així com també van llegir una carta de l'actual Secretari, Ban Ki-Moon.

   A dalt, el Pedro i el Xavi, parlant sobre Pakistan                     
    A baix, Delegats catalans, bascs i belgues

Després de fer amistat amb una àmplia delegació basca durant la hora dels canapés i les begudes, que amablement ens va oferir la organització encarregada del CMUN, vam fer camí a un pub irlandés i unes 30 persones ens hi vam encabir per tal d'intercanviar punts de vista sobre les Relacions Internacionals així com per fer noves amistats d'altres països participants al Model de Nacions Unides.

SEGUIREM INFORMANT!!!

2 comentarios:

  1. Béeee!!!!

    Això comença!!!!!
    Gerard, gràcies per la teva feina pensant en tot moment en les fotos i en explicarnos com us va tot!!!!
    AMUNT, UNANIMUN i UAB!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar