lunes, 15 de marzo de 2010

Gerard Domínguez i Reig, ADVISOR!

Aquí tenim el primer perfil de les 11 persones que aniran al CMUN 2010 representant la UAB-UNANIMUN!!

Nom i Cognoms
Gerard Domínguez i Reig

Any de naixement
1989

Carrera en curs / Any
3r de Ciències Polítiques i de l'Administració

País i Comitè que representes al CMUN aquest any
Cap, seré advisor dels delegats que vagin al CMUN. La meva labor serà assessorar-los, assistir-los si tenen cap tipus de problema, realitzar recerca d'informació si els en manca, mantenir el contacte amb les autoritats d'ANUE i el CMUN, etc.

Com et defineixes?
Des d'abans d'entrar a la facultat, ja em definia com una persona activa, tant associativa com políticament, i la meva activitat va augmentar vertiginosament amb UNANIMUN. Crec que una xarxa associativa important porta a una comunitat millor, i per això em considero una persona amb vocació social. Per aquesta raó, ara mateix dubto entre dedicar-me a l'àmbit de les Relacions Internacionals i les Polítiques Socials. En qualsevol cas, em defineixo com una persona treballadora i corrent.

Què suposa participar al CMUN per tu?
Abandonar el rol de delegat que he adoptat a la resta de MUNs en que he participat i passar a garantir que les persones que coordino puguin tenir una experiència tan bona com les que jo he tingut. És un repte personal.

Què esperes de l'experiència al CMUN?
Que tots els delegats tinguin una gran experiència en aquesta edició i que, així, tinguin ganes de continuar el proper any!

Quina valoració fas de les labors de les Nacions Unides?
A la ONU li falta empenta i, sobretot, voluntat política dels estats. Si la ONU tingués un pressupost decent i comptés amb un suport ferm dels estats, seria la garant de la pau, però avui dia considero que -en part- es troba blocada. En el fons, és fruit de l'aposta liberal de Bretton Woods.

Un missatge, relacionat amb el CMUN, que vulguis enviar als visitants del blog.
No us perdeu les nostres actualitzacions al blog, perquè hi anirem pujant els perfils dels nostres delegats i els nostres progressos. Gràcies!!

3 comentarios:

  1. L'exili UNANIMUNERO23 de marzo de 2010, 12:31

    Gerard,

    ets el "somni americà" a l'estil unanimunero.

    Vas començar fa 2 anys com a un dels delegats més novells i insegurs, vas treballar de valent, vas ser el delegat més veterà a l'últim WMUN i ara... Advisor i Secretari General!!!

    Estem molt orgullosos de tu.

    ResponderEliminar