jueves, 18 de marzo de 2010

Escalfant motors pel CMUN

Aquest dimecres 17 de març va tenir lloc, a l'Aula 1 de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, la primera sessió preparatòria o training de cara al CMUN d'abril. Amb la participació de Juan Pablo Soriano, Gerard Domínguez i Reig i Pedro del Real, durant la sessió es van presentar aspectes bàsics per tal de dibuixar el que suposaria, realment, participar a la Conferència per part dels delegats


Després que el Gerard donés quatre dades tècniques en relació al Model (dates, hores, llocs, sessions, etc.), Juan Pablo Soriano va fer una interessant aportació, agraint en primer lloc la participació dels delegats al MUN, atès que és rellevant que uns alumnes de la UAB s'interessin per participar a un esdeveniment com aquest. En segon lloc va donar claus molt útils a la hora de preparar-se per al CMUN, en especial referit a la negociació, però també aspectes més formals com ara la prepraració d'un position paper, així com una petita introducció a Nacions Unides.


Tot seguit, el Pedro va conduir una introducció a les rules of procedure, bàsiques per a poder participar al CMUN, aclarant aspectes com ara quins tipus de debat hi ha, com es fan mocions, quina vestimenta cal dur, quina és la dinàmica de treball a qualsevol Model de les Nacions Unides, etc. Després, finalment, el Gerard va acabar de completar el que el Pedro havia exposat, i vam acordar de trobar-nos el proper dimecres 24 de març a les 12h.


Els delegats Hèctor, Dani, Erica, Sara, Sandra i Xavier

1 comentario:

  1. Uau ahir em vaig quedar encantat amb la delegació d'aquest any. Tots sembleu ser molt interessants i m'agradaria molt venir al C'MUN amb vosaltres. Espero que el disfruteu tant com ho vaig fer jo i que aprofiteu per conèixer a gent de tot al món (és el que més m'agrada a mi dels MUNs).

    Guillem

    ResponderEliminar