jueves, 25 de marzo de 2010

Segona sessió de training


El dimecres la delegació que UNANIMUN ha presentat pel CMUN es va tornar a trobar per a realitzar, per segon cop, un training per preparar el model d'Abril. La temàtica triada va ser "Sàhara Occidental: estat de la situació i possibles sortides de la crisi", motivat fictíciament pel revifament que Aminetu Haidar aportà al conflicte.


La Sonia va fer de "chair", aprofitant la seva visita a Barcelona durant unes breus vacances. També el Guillem Tosca, que ha tornat per pocs dies de Berkeley, va ser-hi present i va fer de delegat.


Si bé al principi els delegats es mostraven una mica tímids en la sessió, a mesura que va avançar el training cada cop participaven més del debat. Van participar en la sessió com a Front Polisario, Marroc, Mauritània, Algèria, Lliga Àrab, Espanya i els 5 països de Consell de Seguretat.

Ara cal que els delegats vagin preparant el seu position paper i, amb aquest objectiu, vagin buscant informació sobre el país que representen i la seva posició en el tema a tractar en el seu comitè.


La propera sessió serà el dimecres 7 d'abril!!!

2 comentarios:

  1. Em va agradar retrobar als former delegates i conèixer als nous...
    M'ho vaig passar molt bé!
    Animeu-vos amb el vostre anglès... Estic segura que ens fareu una representació de la UAB d'allò més digna!

    petons

    ResponderEliminar