martes, 2 de marzo de 2010

Quatre unanimeros representen la UAB a la Lliga de Debat Vicens Vives

 El passat dijous 26 de Febrer va tenir lloc, a la nostrA Universitat, la selecció de l'equip que haurà de representar l'Autònoma a la Lliga de Debat Vicens Vives, que enguany se celebra a Lleida i enfrontarà 13 universitats Diferents
El Gerard, Secretari General d'UNANIMUN

Tres equips es van enfrontar al llarg de més de 3 hores, defensant o refutant la següent frase: "per la pau cal preparar-se per a la guerra". Els participants van haver de preparar-se, prèviament, els arguments que els ajudessin a assolir la posició més sòlida.
 El Pedro

La primera ronda va enfrontar el Pedro i el Dani, que defensaven el SI, contra l'Hèctor i el Gerard, que defensaven el NO. La batalla es va saldar amb 2 punts dels primers i 1 punts dels segons.

El Dani, nou soci

La següent ronda va enfrontar el Pedro i el Dani contra l'altre equip, no-UNANIMERO, i el resultat va ser un empat atès que ambdós equips van fer un molt bon paper.

L'`Hèctor, tresorer

Finalment, es van enfrontar l'Hèctor i el Gerard contra els no-UNANIMEROS, empatant altre cop 1 a 1. Així, el Pedro i el Dani aconseguien 3 punts, mentre els altres equips n'obtenien 2 cada un. Com a guanyadors, van escollir que el Gerard i l'Hèctor formessin part del seu equip a Lleida.

FELICITATS!

2 comentarios:

  1. Visca! Com a primer comentari al blog d'UNANIMUN, moltes gràcies a tots per la benvinguda i per la rebuda tant oberta. En especial al Pedro, que es qui em va animar a entrar, i que va comportar-se com un crack al debat.

    Dani

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona! Vaig veure el video al youtube...
    Tan acostumada a escoltar-vos en angles... se'm va fer estrany i tot!!!

    ResponderEliminar