lunes, 9 de mayo de 2011

Donem les gràcies al Faculty Advisor!

L'Euromun s'ha acabat i els delegats d'UNANIMUN de la UAB estan ara mateix al tren anant cap a Brussel·les per agafar l'avió i tornar cap a casa.
Ha estat una experiència molt enriquidora: cada comitè ha estat únic i cada un de nosaltres ha après coses diferents que durant les converses al vespre hem volgut compartir: hi ha qui ha vist clar que les aliances són molt importants en la negociació, altres han valorat més el carisma dels delegats i la seva manera de dirigir-se al comitè, uns altres han observat com els acords eren més fàcils entre passadissos... però tots hem après a escoltar i parlar en públic, negociar, cooperar i comprometre'ns.
En definitiva, valorem molt positivament l'Euromun i ja estem parlant de quin serà el pròxim model de les Nacions Unides al que voldrem assistir ;)

Però l'èxit de la simulació no hauria estat possible sense el treball i esforç del Faculty Advisor, Gerard Domínguez i Reig, que ha estat pendent dels delegats en tot moment, els ha donat suport tècnic i moral quan ha estat necessari i ha coordinat cada detall del viatge. A més a més, no només ha fet fotos de la delegació d'UNANIMUN sinó que, al final, ha estat el fotògraf oficial de la organització de l'Euromun també.
Per tot això, i tantes altres coses, volem agrair molt la seva feina! Merci Gerard!

10 comentarios:

  1. I si algú es pregunta com pot ser que algun delegat estigui escrivint això si estan de viatge la resposta és fàcil: jo m'he quedat a Maastricht!!

    ResponderEliminar
  2. Gerard the best one!!!! :D

    ResponderEliminar
  3. Joder, si perdre la càmara a Den Haag té com a consequència tenir aquesta càmara de la foto crec que jo també la vull perdre!
    Que bé que seguiu donant voltes! Una abraçada a tots!

    ResponderEliminar
  4. Gràcies, Carla, per prendre el relleu!!!
    És una passada que UNANIMUN pugui fins i tot dir que, a l'assistir a un MUN Europeu, teniem una socia en la universitat d'acollida!!!!
    Qui ens ho havia de dir fa uns anys quan vam començar...
    Merci a tu i al Gerard, per la feina incansable que fa

    ResponderEliminar
  5. qué crack gerard!...i que duri!
    genial que anés tan bée, i quan d'èxit!
    i...next stop?

    :)

    Helena

    ResponderEliminar
  6. Muchas felicidades Gerard Domínguez. Eres un ejemplo para todos nosotros. Tu capacidad de trabajo es enorme, pero lo que más se puede valorar es ese don para generar tan buenas vibraciones en grupos formados por gente tan diferente. Sin ti, UNANIMUN no sería lo que es hoy en día. Espero que las nuevas generaciones tomen ejemplo y que nunca nos abandones.

    ResponderEliminar
  7. for individuals who Pandora UK supply them near to in the direction of internet by utilising internet internet sites that marketplace pandora beads, then large discounts is concerning the method to acquire accessible at your fingertips. You can mix, Bracelets Pandora complement up and glimpse at totally distinctive sorts of pandora beads to acquire particular you acquire the Pandora Charms Sale exceptional just one to the look...and Pandora Glass Beads even for individuals who can't create a decision amid numerous of them, at these expenditures you Pandora Beads Cheap

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar