sábado, 7 de mayo de 2011

On and on and on...


Segon dia de comitè amb totes les piles carregades!! La delegació UNANIMUN-UAB va encarar un nou dia de sessions amb encara més força que l'anterior. A més a més, seria un dia més curt que els anteriors, atès que a les 13h tindrien lloc els City Tours per la ciutat de Maastricht.La Sandra i la Bea, al SOCHUM com a Rússia, van continuar amb el topic que les ocupava, fent valdre el seu paper de potència mundial en els països de la seva esfera d'influència. Així, van revisar diversos documents i resolucions per assegurar que la postura que prenien era correcte i podien bastir aliances sòlides.La Míriam i la Zahra, al DISEC com a Mèxic, van continuar el seu paper dur després del fracàs d'un Working Paper al qual no donaven suport. De moment, les negociacions segueixen el seu curs i és complicat afirmar quin serà el resultat final.La Karla i el Diego, Rússia al Consell de Seguretat, van veure com Xina feia ús del seu poder de veto i acabava amb una Resolució consensuada sobre Nigèria. Per consegüent, ara han començat un nou tòpic que encara no saben com es desenvoluparà.


Un cop els comitès van haver acabat, vam tenir una bona estona per anar als City Tours, descansar, fer feina pel dia posterior, i sopar. Després, vam anar a un pub on ens oferiren un concert en directe i després zona de ball pels delegats.

2 comentarios:

  1. You will uncover out these beads in True Religion Outlet 14kt gold, sterling silver, mixed silver and gold, gemstones, analisa glass, enamel and Murano glass. Presently, you can uncover also created as locks, ordinarily recognised as True Religion Billy Jeans spacers, which retain just about every belonging towards beads in position. The assortment of troubles that you'll possess the ability to create in an amazingly Chamilia beads transformation could True Religion Brand amazingly possibly be in actuality impressive. you'll possess the ability to uncover every private solitary point ranging from religious Cheap True Religion Jeans symbols to walt disney cartoon characters especially like Winnie the Pooh and Mickey pc pc computer mouse True Religion Sale key crucial to I in actuality like communications to charms which emphasize your pursuits, especially like musical notes, drama masks and flip-flops.

    ResponderEliminar