domingo, 8 de mayo de 2011

Todo lo bueno se acaba


Doncs sí, tot allò que és bo acaba per arribar a la fi. I així ha estat: a hores d'ara, mentres escric aquestes línies des de la calma de l'Hostal StayOkay, l'EuroMUN forma part del passat. Estem cansats, nostàlgics, però contents. Alguns descansen, alguns es dutxen, alguns naveguen per Internet... El que és segur és que, per als set delegats de la UAB-UNANIMUN, ha estat una experiència inoblidable. També per la Carla Calvo, sòcia d'UNANIMUN que participava de part de la Universitat de Maastricht.


El SOCHUM, on la Sandra i la Bea representaven Rússia, ha aprovat una Resolució que les ha beneficiat, aconseguint per tant el nostre objectiu. Com veieu a la fotografia, han tancat la sessió ballant la Macaren, la qual cosa, unida al fet que el to de trucada del centre de conferències és l'himne d'Espanya, dóna un aire molt familiar a l'EuroMUN (massa?). També els delegats del DISEC, on la Míram i la Zahra representaven Mèxic, ha acabat aprovant una Resolució favorable als seus interessos, i ha acabat la sessió fent una divertida fotografia, com podeu comprobar a l'inci d'aquest article.


El Consell de Seguretat també ha aprovat una Resolució que ha inclós Rússia, el país que representaven la Karla i el Diego. Per celebrar-ho, s'ha autoritzat als delegats a ballar sobre les taules de la sala. Nacions Unides en tota la seva grandesa. La Carla Calvo, que era al Parlament Europeu representant una francesa conservadora, ha vist els seus interessos satisfets. 


Un cop havent dinat, hem assistit a la Closing Ceremony (previ ball, novament, de la Macarena), on s'han atorgat els premis. Ara mateix estem reposant, a l'espera que siguin les 19h per marxar a casa d'una companya per sopar Barbacoa. UNANIMUN caiem bé allà on anem ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario