miércoles, 4 de mayo de 2011

UNANIMUN arriba a Maastricht!!!!




Per fi, la delegació d’UNANIMUN ha arribat a Maastricht! Després d’un vol sense problemes i un tren que, abans de dur-nos a destí, ens va deixar tirats a la frontera entre Bèlgica i Holanda, vam trepitjar terra holandesa. Allà ens vam trovar amb la Zahra, una de les nostres delegades que ja era a la ciutat, una sòcia d’UNANIMUN d’Erasmus a Maastricht, per guiar-nos fins a l’hostal.

Un cop instal•lats, vam fer una volta per la tranquil•la i bonica ciutat de Maastricht, mentre la Carla i la Zahra ens feien de guies turístiques. Malgrat no fos d’una gran tradició holandesa, els nostres delegats més patriòtics van voler veure el Barça-Madrid, primer des del Shawarma on vam sopar i després des d’un Pub Irlandés.





Avui, ja amb la panxa plena, anirem a fer la Registration per tal de poder començar demà amb els comités. Més tard, anirem a la sessió de benvinguda, on un convidat especial donarà inici a la conferencia.

5 comentarios:

  1. UNANIMUN supporter's: "You'll never motion alone!"

    ResponderEliminar
  2. i demà comencen les sessions!! :) a per totes!!

    ResponderEliminar
  3. Si a vosaltres us deixen tirats a la frontera, imagina el que faràn amb els que no provenen de territori judeo-burgès.

    ResponderEliminar