miércoles, 4 de mayo de 2011

UNANIMUN arriba a Maastricht!!!!
Per fi, la delegació d’UNANIMUN ha arribat a Maastricht! Després d’un vol sense problemes i un tren que, abans de dur-nos a destí, ens va deixar tirats a la frontera entre Bèlgica i Holanda, vam trepitjar terra holandesa. Allà ens vam trovar amb la Zahra, una de les nostres delegades que ja era a la ciutat, una sòcia d’UNANIMUN d’Erasmus a Maastricht, per guiar-nos fins a l’hostal.

Un cop instal•lats, vam fer una volta per la tranquil•la i bonica ciutat de Maastricht, mentre la Carla i la Zahra ens feien de guies turístiques. Malgrat no fos d’una gran tradició holandesa, els nostres delegats més patriòtics van voler veure el Barça-Madrid, primer des del Shawarma on vam sopar i després des d’un Pub Irlandés.

Avui, ja amb la panxa plena, anirem a fer la Registration per tal de poder començar demà amb els comités. Més tard, anirem a la sessió de benvinguda, on un convidat especial donarà inici a la conferencia.

6 comentarios:

 1. UNANIMUN supporter's: "You'll never motion alone!"

  ResponderEliminar
 2. i demà comencen les sessions!! :) a per totes!!

  ResponderEliminar
 3. Si a vosaltres us deixen tirats a la frontera, imagina el que faràn amb els que no provenen de territori judeo-burgès.

  ResponderEliminar
 4. Tiffany Money Clips In other words,Cheap Tiffany Jewelry you will by no shows have that stressed out and dejected feeling. There is no trigger within your circumstance to endure through precisely the identical aged diamond diamond Tiffany Rings jewelry blues, should you Tiffany Earrings do have, fancy Tiffany Tiffany Key Rings producing can certainly effectively remedy your this disturbing mood.

  ResponderEliminar