domingo, 8 de mayo de 2011

Dia de comitès i ball


Ahir va ser dia de comitès pel matí i la tarda i de ball per la nit. La Karla Peña i el Diego Badell, un cop superat el topic sobre Nigèria, ara estan discutint sobre Drone Attacks (atacs amb avions no tripulats), i sembla ser que l'entesa és possible si es crea un bloc prou sòlid per aturar les intencions de França, que els va a la contra.


La Zahra i la Míriam estan esponsoritzant un Working Paper en tant que Mèxic, que vindria a recollir més suports que l'anteriorment presentant per altres països i podria ser aprovat avui mateix. La Sandra i la Bea sembla ser que podrien aconseguir avui el seu objectiu i que s'aprovi una resolució que encaixi amb els desitjos de Rússia. Finalment, la nostra sòcia Carla al Parlament Europeu va rebre la visita inesperada d'un especialista sobre la Política Agrària Comuna.


Durant el matí, i també després de dinar, el Faculty Advisor (Gerard) va fer de fotògraf per la Organització de l'EuroMUN, atès que el seu periodista i fotògraf havia "desaparegut" (sospitem, com diria la Karla, que la nit anterior devia "morir por la patria"). Després de la sessió de fotos dels comitès, es van donar unes classes de ball per tal de poder fer un bon paper aquella nit, i els nostres delegats van quedar-s'hi.


I, finalment, la darrera de les festes ofertes per la Organització. Com que no va agradar-nos cap de les cançons que van posar els DJ's, vam decidir muntar la nostra pròpia sessió cantant cançons "tipical spanish". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario