viernes, 8 de abril de 2011

Que sí, que no... tot per fer!


Penúltim dia de sessions al Cosmocaixa. Les qüestions encallades avancen, però hi ha països a qui se'ls torcen les perspectives. El Pedro del Real, que representa Xina a l'EcoFin, cada cop està més aïllat en l'àmbit de les aliances, i es va fent més i més probable acabar amb una Resolució promoguda pels Estats Units i en la seva contra. Sud Àfrica, representat per la Madalina Puiu i la Helena Franco, segueixen la línia de Xina i per tant podrien quedar fora del document final.


A l'Aliança de Civilitzacions, encara està tot per decidir. La Índia, amb la Zahra Choua i la Karla Peña al capdavant, ha pres un paper molt proactiu, fins i tot de xoc amb alguns països. Romania, representada per la Erica Cazorla i la Míriam Juan-Torres, segueix participant amb força però a l'espera.


A la Organització Mundial de la Salut, la delegació de Xina ha hagut de comptar amb la baixa de la Sara Ces, que ha tingut febre, així que la Maria Freixes ha hagut de negociar amb la resta de països. Les coses no queden encara clares...

4 comentarios:

  1. Yeayyy...

    pinta molt bé!!!
    M'hauria encantat ser-hi... i tornar a ser Chair de l'AoC...! Ho hauriem passat molt bé!
    Petons a tothom

    ResponderEliminar
  2. Diegoooo!!! yess we miss you a lot!!

    Sonia, merci pel suport :)

    ResponderEliminar
  3. jajaja bonissima la nota

    Dani

    ResponderEliminar