viernes, 1 de abril de 2011

Darrer Training abans el CMUN!


Aquesta setmana és la recta final per aquells delegats que participen al CMUN 2011. Per aquesta raó, hem realitzat un darrer training previ a l'Stage d'aquest cap de setmana a l'Alberg INOUT. En aquest training hem pogut comprobar que el nivell dels delegats ha millorat substancialment des de l'inici de les sessions i que, sens dubte, faran un bon paper la setmana que ve.


Hem continuat amb el tema de les revolucions al Nord Àfrica i al Món Àrab, aprenent com es redacta un Working Paper, com es negocia, etc. Aquesta vegada, també els delegats de Bahrein (Erica Cazorla) i Veneçuela (Gerard Domínguez) han jugat un paper important en el debat, donant suport al delegat libi.


Hem tancat el training amb la creació de petits grups per tal de debatre en petit comitè quins punts bàsics han d'exigir els nostres delegats en les resolucions dels seus comitès. Val a dir, també, que hem comptat amb la presència de la sòcia Sonia Andolz, que ha dirigit la sessió i ens ha fet de Chair.

1 comentario:

  1. and locate up guidance attracts an awesome Tiffany Keys provide of Tiffany Earrings On Sale not amazingly Tiffany Silver decent pieces and Tiffany Money Clips services, fraudsters, scams and just not 'delivering Tiffany On Sale on their promise' products. That's not the circumstance producing utilization.

    ResponderEliminar