jueves, 7 de abril de 2011

Committees and Nachos!


El primer dia de sessions toca a la seva fi complint les expectatives. Puntuals, la delegació d'UNANIMUN ha arribat a les 9h al Cosmocaixa, on aquests dies té lloc el CMUN 2011. 

El Comitè Econòmic i Financer, també conegut com a EcoFin, compta amb la presència de dues delegacions nostres. La xinesa, formada pel Pedro del Real en solitari, que es queixa de certa marginació diplomàtica en el seu comitè, malgrat haver-hi tingut fins al moment un paper actiu. També hi tenim la delegació Sud-Africana, formada per la Helena Franco i la Madalina Puiu, que de moment sembla aconsegueixen reunir al seu voltant un cert consens.


A l'Organització Mundial de la Salut o OMS, la delegació xinesa estava formada per la Sara Ces (Secretària General) i la Maria Freixas. A part de protagonitzar algun curiós incident, sembla ser que el comitè avança prou ràpid i a les poques hores ja s'havien redactat 5 working papers.


A l'Aliança de les Civilitzacions, també hi tenim dues delegacions: la Índia, formada per la Karla Peña i la Zahra Choua; i la rumanesa, format per la Erica Cazorla (tresorera) i la Míriam Juan-Torres. Ambdues delegacions han estat molt actives i han contribuit a la redacció d'un posicionament sobre Myanmar.


En acabar la sessió, hem participat a l'UN QUIZ que l'entitat organitzadora (ANUE) ha celebrat al Hard Rock Cafè on, com podeu observar a la foto, hem gaudit d'un sopar a base de Nachos, però també cava, rotlles de formatge, mini hamburgeses, pollastre arrebossat i brownies.

1 comentario:

  1. Real Tiffany Outlet estate values in North Pandora Canada Texas remain largely intactPandora Bracelets and the cost of living and rates of unemployment are well below the national averages Museum exhibits regional folk and Tiffany Sale decorative arts and furnishings whereas the library has a vast collection of regional and family history The second observation is the repeat Pandora Beads hitAre you interested in learning more about this? Click Here! You will decide to classify your self as ?The Creator's VA' and build this title directlyTiffany Earrings into your header graphic and headlines

    ResponderEliminar