viernes, 11 de marzo de 2011

Segon training!


El passat dimarts 9 de Març vam realitzar el 2n training, en que vam tractar el tema "Revolution in North Africa and the Arabian World". Novament, els delegats de CMUN i EuroMUN van reunir-se per a representar diferents països amb opinions totalment oposades en molts dels matissos.


El delegat de Líbia, Pedro del Real, va ser dur i contundent contra tots aquells països europeus que estaven tenint posicions properes als rebels, com ara França (Diego Badell),  i va ser acusat per delegats d'altres països d'assassí i genocida. En un moment tens del debat, el delegat va llevar-se de la cadira per a sortir de la sala, dret que el Chairman li va negar amb contundència.


Tanmateix, alguns estats van ser més suaus en les seves declaracions, com ara Iran (Beatriz Gálvez) o Egipte (Míriam Juan-Torres), si bé ambdues eren reàcies a donar el seu suport clar i contundent al líder libi. La delegada de Turquia, Sandra Lorite, va intentar imposar-se com a model a seguir per les noves democràcies que sorgeixin dels processos revolucionaris, fet que no va agradar massa al delegat de Líbia. 

1 comentario:

  1. college university Tiffany co Jewelry college university college college Tiffany Bangles students that Tiffany Bracelets Sale use his dating guidance Tiffany Earrings On Sale to acquire a complete terrific provide appreciably substantially a good deal much much better with women. amid the his other favored dating and Tiffany Necklaces On Sale locate up guidance will most in all likelihood be the Attraction Code and Dominant Sexual Power.

    ResponderEliminar