miércoles, 2 de marzo de 2011

Primer training!

El passat dimarts 1 de Març, UNANIMUN va celebrar el primer training de preparació dels delegats pel C'MUN i EUROMUN.

En la sessió en primer lloc el Pedro i el Gerard van explicar les "rules of procedure" d'ambdós simulacions de les Nacions Unides: aquelles normes de conducta i llenguatge que tot bon delegat ha de saber per poder fer un bon paper en el comitè, des de les diferents intervencions que pot fer, a quina manera s'ha de dirigir als seus companys, el llenguatge de les resolucions... fins al vocabulari més útil que pot emprar!Després la Sara va exposar les normes de vestuari que existeixen en els MUNs, fins i tot aquest detall és important per a que la recreació del comitè sigui el més semblant possible al real!
Per últim, la Sandra va explicar quins serien els horaris en les simulacions, com s'estructura el debat i la importància d'estar present i actiu des del primer moment.Ja esperem amb ganes el següent training!! ;)

4 comentarios:

  1. vull dir, va ser dimarts!!

    ResponderEliminar
  2. believe that these Tiffany Key Rings experienced Tiffany Money Clips been set Cheap Tiffany Jewelry up professionally for them by Pandora's designers when in truth, only merely a tiny inspiring imagination led to this sort of stunning Tiffany Rings style. You as well can Tiffany Earrings look at how inspiring you can possibly be with Pandora's assortment of products.

    ResponderEliminar