domingo, 15 de abril de 2012

Spasiva!

IMG_5287


Els membres de la delegació Moscovita 2012 ja ens trobem a Barcelona després d'haver gaudit una gran experiència a Moscou, però no podíem acomiadar-nos d'aquesta experiència sense donar les gràcies a tots els membres que han fet possible la realització del MIMUN.

En especial a la Sonia, amb tots els esforços que aconseguir els visats van suposar, i les seves magnífiques llibretes, però sobretot a la nostre meravellosa i preciosa coordinadora, sense la dedicació de la qual el MIMUN no hauria sigut possible ni una experiència tan memorable. La Carla ha sabut realitzar una immillorable tasca com a head delegate, i tot i que han sorgit innumerables problemes al llarg del MIMUN (quin hostal!), la Carla ha sabut resoldre'ls tots amb gràcia i solucionar-los mantenint el cap fred (tot i els nervis) i el fort caràcter que la caracteritza.

Moltes gràcies Carla! 

2 comentarios:

  1. que mona somriu ella :)

    M'alegro molt nois que UNANIMUN hagi anat un altre cop tan lluny, i que l'equip hagi superat totes les proves extres aparegudes, que solen ser moltes i variades.
    Petons i abraçades!!

    Irene

    ResponderEliminar
  2. felicitats!!!
    i que pogueu fer-ho durant molts més anys!

    Helena

    ResponderEliminar