lunes, 26 de diciembre de 2011

Comença el procés de selecció del CMUN i MIMUN 2012

P1030936

Divendres 16 de desembre van tenir lloc a la UAB les dues sessions de presentació d’UNANIMUN i dels Models de les Nacions Unides als quals assistiran els delegats de l’Associació. Així, els assistents van poder conèixer l’associació i assabentar-se de tot allò referent al CMUN i al MIMUN, els dos models seleccionats per al 2012, així com resoldre dubtes que se’ls van presentar.

El Catalonia Model United Nations és un Model organitzat per ANUE, l’associació per les Nacions Unides d’Espanya, a Barcelona, i aquest any tindrà lloc entre el 2 i el 5 de Maig, i el MIMUN és el Model de les Nacions Unides que tindrà lloc a Moscú entre el 9 i el 13 d’Abril.
Per tal de participar en els Models com a delegat d’UNANIMUN, s’haurà de superar el procés de selecció consistent en la realització d’un Position Paper i una sessió de debat oral.

Els interessats envieu un correu a la direcció d’UNANIMUN unanimun@uab.cat amb les dades següents:


-Nom i Cognoms


-Data de Naixement
-Població
-Any de Naixement
-Carrera/Màster i any/curs
-Model al que vols participar


Un cop rebuda la vostra sol·licitud, us enviarem la informació sobre el Position Paper que s’haurà d’enviar abans del 8 de gener.


A partir de febrer, realitzarem setmanalment la formació, amb trainings o sessions pràctiques de simulació.


Des d’UNANIMUN us animem a participar, i ja sabeu, si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a l’email de l’Associació.


Bones Festes!




2 comentarios:

  1. Te molt bona pinta el MIMUN!

    ResponderEliminar
  2. Cuando nos enviarás los position paper? Si nos das como plazo máximo el día 8 lo veo un poco difícil que a día 1 nos de tiempo de hacerlo

    ResponderEliminar