miércoles, 15 de febrero de 2012

Un èxit a la fira de col·lectius!

EL passat 14 de febrer l'ETC va organitzar una fira de col·lectius per donar a conèixer les diferents associacions als nous estudiants internacionals.
UNANIMUN va tenir molt d'èxit!
Una dotzena d'estudiants en intercanvi, tan de Canadà, Grècia, Àustria...., van voler donar-nos les seves adreces e-mail per participar en els trainings!

 

D'altra banda, anunciar que UNANIMUN ja ha començat el procés de selecció dels delegats que aniran al MIMUN. Aquest divendres 17 a les 14:00h hi haurà una reunió informal sobre les correccions dels position paper. 

Els trainings començaran molt aviat! Si vols millorar el teu nivell d'anglès, el coneixement en relacions internacionals, el funcionament de la presa de decisions a diferents comitès de les Nacions Unides i molt més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a: unanimun@uab.cat

The trainings will begin very soon! If you want to improve your level of English, your knowledge on International Relations, the way the decision making is taken in different committees of United Nations and much more, please don't doubt in contact us in: unanimun@uab.cat

2 comentarios:

  1. des de quan 12 estudiants es un exit¿

    ResponderEliminar
  2. és un èxit perquè és un gran nombre si tenim en consideració el petit grup d'estudiants al que ens dirigiem, els d'intervanvi. El grup total de persones que participaran als trainings és molt més elevat que el d'altres anys, i per suposat molt més que una dotzena.
    Gràcies per seguir-nos Anònim!

    Carla

    ResponderEliminar