miércoles, 26 de mayo de 2010

Cine-Fòrum: L'humor a les Relacions Internacionals



Avui, dimecres 26 de Maig, ha tingut lloc el darrer acte públic que l'associació UNANIMUN ha realitzat a la UAB aquesta temporada. Per a tancar l'any de forma amena i lúdica, hem decidit de projectar un seguit de gags sobre la nostra temàtica, les Relacions Internacionals, per tal de veure com es pot arribar a jugar amb els actors més notoris de l'actualitat i crear un debat posterior.


En primer lloc, hem fet un repàs a les paròdies que es realitzen en diversos programes dels líders mundials: Ahmadineyad (president d'Iran), Koffi Anan (ex secretari general de la ONU), Fidel Castro (¿ex? president cubà)... per passar a parlar després de situacions més concretes, com ara la immunitat diplomàtica (a partir d'un vídeo de la sèrie Padre de Família), la relació entre els líders mundials ("Gran Líder", plagi de Gran Hermano que va fer el programa Polònia). Tot plegat, en una sessió dirigida pel Pedro del Real.


Finalment, hem acabat amb un pica pica per tal d'intercanviar opinions al voltant del visionat, així com per donar un punt més d'oci a aquesta activitat. Donem les gràcies a l'Edifici d'Estudiants per finançar aquest darrer projecte de curs!

1 comentario:

  1. just because we love christian louboutin,also we think it will made you be more sexy.IN christian louboutin sale,you can get your luxury christian louboutin shoes at cheap price.christian louboutin shoes(born 1964) is a footwear designer who launched his line of high-end women's shoes in France in 1991.trademark protection of this red sole design.cheap christian louboutin shoes,louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin sale,cheap ugg boots,ugg boots saleugg classic tall and ugg classic cardy,ugg classic short,cheap christian louboutin,christian louboutin pumps,cheap christian louboutin

    ResponderEliminar