domingo, 22 de marzo de 2009

Diumenge: Primer dia des de l'HAIA

Els nostres delegats van arribar dissabte a l'Haia. Ahir, primer dia que van despertar alla, ja va ser de treball. Aqui els teniu, sortint de l'hotel per anar a dinar. Pel mati, treball en grup a les habitacions acabant el mural i els materials per identificar la delegacio.

La Head Delegate, la Raquel, va anar amb dos delegats a la Registration Session i va tornar plena de bosses, gorres i... les Country Placards! (vegeu foto). Amb elles, els nostes delegats hauran de presentar-se al parlar, al votar, etc. Si perdem una (considerat un error greu), serem multats amb 5 eur!!!

Aqui teniu a la Raquel, la Carla i la Claudia mirant els materials... la pagina taronja son les pulseres que haurem de dur tota la setmana per entrar als Social Events.
La delegacio al complet, amb una de les advisors. Donada la manca de subvencions de la nostra delegacio, hem posat imaginacio al poder: Les camises, les hem pintat o customitzat nosaltres a ma, amb la bandera de Papua Nova Guinea (pais que representem).
d'Esquerra a dreta: Carla Calvo, Sonia Andolz (advisor), Gloria Jurado, Claudia Puigderajols, Raquel Pena (Head Delegate), Guillem Tosca, Pedro del Real, Hector Sanchez, Guillem Xanxo, Gerard Dominguez i Vicenc Moline.
Cerimonia d'apertura del WorldMUN 2009 The Hague.
2.500 estudiants!!!!

1 comentario: