jueves, 11 de noviembre de 2010

Interessant Cine Fòrum sobre Corea del Nord


Ahir, dimecres 10 de Novembre, UNANIMUN vam presentar el Cine Fòrum "Amarás al líder sobre todas las cosas", en que vam veure el documental que duu aquest nom. Durant els 50 minuts que va durar el visionat, vam tenir una visió més propera sobre el règim comunista de la República Democràtica i Popular de Corea del Nord, en que les llibertat són un terreny desconegut i la passió pel líder una mena de religió oficial del país.

Amb una assistència d'unes 20 persones, el nostre convidat Daniel Gomà, expert i investigador en temes relacionats amb Corea del Nord, va poder respondre durant tres quarts d'hora a un seguit de preguntes i dubtes sobre la situació al país asiàtic, des de el rol de les dones a les raons de divisió de les dues Corees, passant per tot tipus de temes relacionts am les llibertats, l'hermetisme del país, possibles trancisions i un conjunt policromàtic de qüestions que sovint ens podem fer sobre aquest país.

Volem agraïr que el nostra convidat acceptés la invitació, així com l'assistència de tots aquells que van mostrar-se interessats en informar-se sobre el tema que vam tractar.

Us animem a seguir-nos en aquest blog, a facebook, i escriure'ns dubtes, suggeriments o peticions a unanimun@uab.cat.

Moltes gràcies!

1 comentario:

  1. If you are interested in purchasing this Pandora Sale unique designer Tiffany jewelry then you will have to put some effort in a search for official Tiffany stores. There are actually various styles of bracelets inside current market, Pandora Charms Sale but it is difficult to select an appropriate just one. The Tiffany UK best bracelets come offPandora Beads Cheap with distinctive styles and events. Tiffany has taken the likes of every woman into consideration and created a distinctive form of bracelets Pandora Bracelets Sale such as simple silver bangle to silver mesh bracelets. But, online Tiffany stores offer a good percentage of discount tiffany bracelets, which may make this attractive piece affordable for all.

    ResponderEliminar