martes, 16 de febrero de 2010

Jornada d'estudiants internacionals

Avui ha tingut lloc, davant de l'Edifici d'Estudiants de l'Autònoma, la Jornada d'estudiants internacionals. Aquesta consisteix en concentrar paradetes de diferents associacions a la Plaça Cívica per tal que els estudiants internacionals tinguin accés a les diverses organitzacions estudiantils de la UAB, ja siguin de caire lúdic, polític, social...



En el nostre cas, hem estat de les darreres organitzacions en tancar el xiringu. De 10.45 a 14.00h, la Carla, l'Hèctor i el Gerard s'han anat repartint les tandes per tenir presència de forma continuada.



Com s'aprecia a la imatge de sobre, els estudiants anaven passant per la nostra paradeta per informar-se de la nostra associació, així com de qui són els seus integrants i quines són les seves activitats més habituals i les pròximes. Hem ofert informació i assessorament a diferents alumnes extrangers que han estat interessats a conéixer-nos i hem pres les seves dades personals per poder-hi contactar per a pròximes convocatòries.

3 comentarios:

  1. ha estat una bona jornada! esperem que avui al cinefòrum i hagi una alta participació! ;)

    ResponderEliminar
  2. Uau no sabia que hi hagués aquesta jornada :) Trobo que està molt bé que la facin. Ha vingut molta gent a la parada o què?

    ResponderEliminar
  3. Déu n'hi doret, Toscass!!

    ResponderEliminar