viernes, 6 de mayo de 2011

Primer dia de Comitès: come on!


El primer dia de sessions va ser dur i intens. Des del principi, els delegats van començar a bombardejar amb propostes i fins i tot alguns comitès van acabar el dia ja amb alguns Working Papers.La Sandra i la Bea (Rússia al SOCHUM), estan tenint un paper proactiu en el discurs i el debat dels Papers i intenten promoure una resolució al seu favor, en un dels comitès més grans de tota la Conferència.


La Karla i el Diego (Rússia al Consell de Seguretat) estan negociant amb els altres quatre membres permanents per promoure un Working Paper favorable a l'statu quo del poder internacional, malgrat països com Brasil estiguin tenint un paper d'importància en la dinàmica del comitè.


La Míriam i la Zahra batallen al DISEC (Mèxic) i van deixar veure el cantó més dur del país al que representen. En aquest comitè, on més paleses s'han fet les diferències entre les parts, no sembla viable aconseguir un acord a curt termini, per la diferència d'interessos entre grans i petits. Això no obstant, podem estar convençut que les nostres dues delegades "are giving it all" per tal de desencallar al seu favor el desacord.

2 comentarios:

  1. dame una u, dame una ene, dame una a, dame una ene, dame una i, dame una eme, dame una u, dame una ene....UNANIMUN

    ResponderEliminar