viernes, 11 de marzo de 2011

Segon training!


El passat dimarts 9 de Març vam realitzar el 2n training, en que vam tractar el tema "Revolution in North Africa and the Arabian World". Novament, els delegats de CMUN i EuroMUN van reunir-se per a representar diferents països amb opinions totalment oposades en molts dels matissos.


El delegat de Líbia, Pedro del Real, va ser dur i contundent contra tots aquells països europeus que estaven tenint posicions properes als rebels, com ara França (Diego Badell),  i va ser acusat per delegats d'altres països d'assassí i genocida. En un moment tens del debat, el delegat va llevar-se de la cadira per a sortir de la sala, dret que el Chairman li va negar amb contundència.


Tanmateix, alguns estats van ser més suaus en les seves declaracions, com ara Iran (Beatriz Gálvez) o Egipte (Míriam Juan-Torres), si bé ambdues eren reàcies a donar el seu suport clar i contundent al líder libi. La delegada de Turquia, Sandra Lorite, va intentar imposar-se com a model a seguir per les noves democràcies que sorgeixin dels processos revolucionaris, fet que no va agradar massa al delegat de Líbia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario